FAQ

 

 

 

 Is er een start-to-run?

Onze 3.6 km is ideaal voor start-to-runners, namelijk een vlak parcours doorheen Geluwe van 2 plaatselijke ronden.

 

Tot wanneer kunnen we ons inschrijven?

Vooraf inschrijven kan tot zat 22 september. De dag zelf kan je jezelf en anderen inschrijven tot 15min voor de aanvang van uw reeks. Deze inschrijvingen de dag zelf vinden plaats in het sportcomplex Ter Linde, Tuinwijk 2 te Geluwe

 

Zijn er geldprijzen, tombola en goodybags voorzien?

Voor bepaalde podiums is er enerzijds een geldprijs voorzien en voor andere podiums een beker of waardebons. Uiteraard is er een mooie goodybag voorzien voor alle lopers van de jeugd, 3.6 - 7 en 14 km bestaande uit oa; een 75cl biertje, waardebonnen, loopTshirt, koekjes, loopgagdets,... kortom mooi gevuld. De tombola is er dit jaar in een nieuwe versie nl we verloten 2 volwassen fietsen.

 

Waar kunnen we ons verkleden? Zijn er vestiaires en douches voorzien?

In het sportcomplex Ter Linde, Tuinwijk 2  te Geluwe kan men zich verkleden en douchen. Tevens is er een vestiaire voorzien en kan je genieten van een hapje en een natje.

 

Is er tijdsregistratie voorzien en waar vinden we die terug?

Voor de 3.6 - 7 - 14 km is er tijdsregistratie voorzien, via het borstnummer die voortaan voorzien is van een chip wordt u tijd nauwkeurig geregistreerd en kan men deze op de website van www.star-tracking.be terugvinden kort na de wedstrijd.

 

We zijn vooraf ingeschreven, waar moeten we ons borstnummer ophalen?

Het borstnummer kan men de dag zelf ophalen bij de sectie ‘voorinschrijvingen x km’ tot 15 min vóór start van iedere reeks.

 

We hebben een gepersonaliseerde borstnummer gekregen, mogen wij die houden?

Ja, dit is een extra aandenken aan uw prestatie en Dwars Door Geluwe 2018. 

 

Wat is jullie bankrekeningnummer voor het betalen van de inschrijving van een groep....

Ons rekeningnummer is BE47 1431 0046 0880 op naam van FV Dwars Door Geluwe, gelieve altijd de naam/namen en reeks(en) te vermelden als bijschrift. OPGEPAST dit rekeningnummer is een nieuw rekening nummer in vergelijk met voorgaande jaren aangezien we een voltallig nieuw bestuur hebben moeten vormen.

 

 

 

HEB JEZELF NOG VRAGEN EN VIND JE ZE HIER NIET TERUG STUUR GERUST EEN MAILTJE NAAR -info@dwarsdoorgeluwe.be-